کانکس کارگاهی

ساخت وبلاگ

<a href=کانکس کارگاهی" height="1080" width="1440">

کانکس کارگاهی یا همان کانکس کارگری، نوعی کانکس است که جهت سکونت کارگران و مهندسان و تکنسین ها و افرادی که در پروژه های ساختمانی فعالیت می کنند در واقع حکم یک کارگاه متحرک را دارد و این امکان را برای کارفرما فراهم میکند که هنگامی که پروژه ساختمانی به پایان رسید کانکس های کارگری را از محل پروژه به محل پروژه ساختمانی دیگر انتقال دهد. استفاده از کانکس کارگاهی  نظم خاصی به پروژه ساختمانی می دهد. ساخت کانکس کارگاهی و استفاده از آن در پروژه های ساختمانی بسیار مقرون به صرفه بوده و دارای توجیه اقتصادی بالایی نسبت به ساخت و ساز سنتی می باشد.

کانکس کارگاهی شرکت میهن کانکس متناسب با شرایط اقلیمی و محیطی منطقه مورد نظر شما همراه با امکانات رفاهی جهت استراحت کارگران در نظر گرفته می شود. امکان استفاده از تخت خواب، کاناپه، پارتیشن، کابینت و قفسه، سرویس و حمام، آبدارخانه، انواع درب، فایلینگ، کپسول آتش نشانی و... در این کنکس وجود دارد.از این نوع کانکس در همه جا به راحتی می توان استفاده کرد ، شرکت میهن کانکس ، کانکس های کارگاهی در ابعاد و مدل های مختلف تولید و عرضه می گردد.با توجه به نیاز مصرف کننده و نسبت به بزرگی و کوچکی کار، کانکس با ابعاد و اندازه های متفاوت تولید می شود. نکته مهم در زمینه نوع کانکس کارگاهی مدت زمان استفاده از آن است. به طور مثال اگر مصرف کننده برای داخل کارخانه، دفتر کار و یا اتاق خواب کارگری نیاز داشته باشد یعنی مصرف دائمی داشته باشد متریال مصرفی باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد همچنین اگر مصرف کنننده کانکس کارگری مورد مصرف آن سرپناه برای کارگران یک پروژه عمرانی باشد یعنی آنکه این پروژه عمرانی طی یک زمان مشخصی باید انجام شود و باید از نوع کیفیت متناسب با نیاز خود استفاده نماید. در کل کانکس اداری و کارگری بر اساس نیاز مصرف کننده دارای چند نوع کیفیت می باشد و هر کدام آنها متناسب با یک نوع مصرف می باشد ولی برای آنکه یک نوع استاندارد برای آنها قائل شویم در ساخت آنها از چند نوع روش مشترک استفاده می شود به طور مثال نوع شاسی ، نوع پروفیل و نوع درب و پنجره در این نوع کانکس کارگری مشترک می باشد

کانکس کارگاهی یا همان کانکس کارگری، نوعی کانکس است که جهت سکونت کارگران و مهندسان و تکنسین ها و افرادی که در پروژه های ساختمانی فعالیت می کنند در واقع حکم یک کارگاه متحرک را دارد و این امکان را برای کارفرما فراهم میکند که هنگامی که پروژه ساختمانی به پایان رسید کانکس های کارگری را از محل پروژه به محل پروژه ساختمانی دیگر انتقال دهد. استفاده از کانکس کارگاهی  نظم خاصی به پروژه ساختمانی می دهد. ساخت کانکس کارگاهی و استفاده از آن در پروژه های ساختمانی بسیار مقرون به صرفه بوده و دارای توجیه اقتصادی بالایی نسبت به ساخت و ساز سنتی می باشد. همچنین کانکس های کارگاهی را می توان به صورت های مختلفی بنابه سفارش مشتری ساخت اعم از کانکس های کارگاهی سالنی , دو طبقه , دو اتاقه , سه اتاقه و . ساخت .

مزایای استفاده از کانکس کارگاهی

مقاوم در مقابل زلزله

ساخت و نصب سریع

حمل و نقل آسان

نبودن محدودیت در ابعاد ساخت

تنوع در متریال مصرفی برای نماهای بیرونی و درونی

موارد استفاده از کانکس تجهیز کارگاهی

جهت استفاده در کارگاه

جهت استفاده در کارخانه

جهت استفاده در پروژه صنعتی

جهت استفاده در محوطه باز صنعتی اداری و کارگاهی

مشخصات فنی کانکس کارگاهی

شاسی از تیر آهن ۱۸ (برای طول بالای ۶ متر)

پوشش خارجی کانکس ورق گالوانیزه رنگ کوره ای .

پوشش داخلی کانکس از جنس P.V.Cدارای 4 سانتی متر عایق پلی استایرن.

تاسیسات کامل (کلید مینیاتوری 32 آمپر، پریز، روشنایی، سیم‌کشی استاندارد) .

دارای درب و پنجره آلومینیوم .

دارای کفپوشMDF  به ضخامت 16 میلیمتر

امکان ساخت با عرض۲ متر و ۴۰ سانتی متر یا ۳متر، با طول 3، 4، ۶ الی ۱۲ متر.

تعریف کانکس...
ما را در سایت تعریف کانکس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 4mihanconex1 بازدید : 37 تاريخ : پنجشنبه 21 دی 1396 ساعت: 4:45